طريقه عمل فاهيتا الدجاج المكسيكبه



:المقادير

صدور دجاج مقطعة

بصل مقطع

مشروم مقطع صغير

فلفل اصفر و احمر 

قليل من شيلي صوص

ملح و فلفل وكمون

عصير ليمون وزيت زيتون

خس وجبنه شيدروطمامط وطماطم مقطعه صغير

:طريقه التحصير     

نقوم بتتبيل الدجاج بزيت الزيتون وعصير الليمون والملح والفلفل والكمون وشيلى الصوص ونتركه على الاقل لمده ساعتان فى الثلاجه
ثم نقوم بوضع المشروم فى اناء على النار ونقوم بتقليبه لمده خمس دقائق
وبعدها نضع الدجاج ونتركه حتى ينضج

:طريقه العمل
نقوم بوضع الدجاج فى خبز التورتيلا مع الخس المقع ونضيف الجبنه الشيدر
والطماطم المقطعه 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...