المقادير : لفه جلاش
ربع كيلو بسطرمة
كوب زبادي
فلفل اسود 1 بيضه 2 حبه طماطم 2 قطعه جبنه نستو 2 حبه فلفل رومي

ربع كوب زيتون اسود
ربع كوب سمن لزوم دهان الجلاش
يلا نشتغل بقى اتكلمنا كتير لكلكلكلك
نجهز الحشوة نقطع الفلفل الرومي والزيتون الاسود والبسطرمة قطع صغيرة والطماطم نقطعها حلقات
ونبتدي بقى نضع ورقه الجلاش وندهن السمن واحده بعد واحده لغايه نصف الكميه ونضع الحشو وبصوا بقى ع الصورة الحلوة

حلو كده
وبعدين نكمل بقى النصف التانى من لفه الجلاش ونقطع الجلاش فى الصينيه
ونجيب الزبادي والبيضه وقطعتين النستو والفلفل الاسود ونضربهم فى الخلاط وماتقولوش ليه ماحطتيش لبن ااقولكم عشان مكنش عندي لبن وقولت اتصرف بس طلعت والله طعمها حلو قوى المهم بقى نحط المكونات بعد ضربهم فى الخلاط وادي صورتها قبل ماادخلها الفرن  


وبعدين يافتاتيكي ندخلها الفرن
ودي شكلها بعد ماطلعت م الفرن ://




ودي صورتها بعد ماقطعتها تقطيع

وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...