طريقة عمل الخرشوف المحشي - طريقه عمل الخرشوف باللحمة المفرومة


بسم الله الرحمن الرحيم
سنقدم لكم اليوم طبق لذيذ وشهى للغاية
حيث صحى لكل العائلة وعليكى سيدتى بالمتابعه لكى تستطيعى تحضيره
تابعى معى ........

المقادير:

• نص كيلو لحمة مفرومة.

• 2بصلة مفرومة.

• معلقة ثوم مفرومة.

• 2 ملعقة دقيق.

• كوب لبن.

• 2 كيس خرشوف جاهز.

• جبنة مبشورة.

• زبدة.

• شرائح جزر مسلوق "للتزيين"
الطريقة:

• أول حاجة هبتدي أعصج اللحمة المفرومة بأني أحط الزيت في طاسة وأضيف إليه البصل وبعدين معلقة صغيرة ثوم مفروم وأقلبهم مع بعض لغاية ما البصلة تبدأ تذبل، هضيف إليها اللحمة المفرومة والبهارات والفلفل وأقلبهم كلهم مع بعض لغاية ما اللحمة تستوي هضيف إليها الملح.

• هبتدي أعمل الصوص الأبيض وهو عبارة عن معلقة زبدة + 2 معلقة دقيق + كوب لبن وأقلبهم باستمرار وأثناء التقليب أضع نص كوب جبنة مبشورة وأزودهم بشوية ماء مع التقليب علشان مفيش حاجة تكلكع منك

• هجيب الخرشوف وهحطه في طبق البايركس وهبتدي أحشي الخرشوف باللحمة المفرومة.
• ومن فوق اللحمة هحط الصوص الأبيض اللي أنا عملته وأغطي بيه الخرشوف والصينية كلها وبعد كده أحط شوية جبنة مبشورة فوق الوش... هدخله الفرن تحت الشواية لمدة عشر دقائق وبعد كده أخرجه وأجمله بشرائح الجزر المسلوق.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...