النجرسكو - طبخ النجرسكو - طريقة عمل النجرسكو


النجرسكو - طبخ النجرسكو - طريقة عمل النجرسكو

- نصف كيلو مكرونه


- زيتون اخضر مقطع


- دجاج مخلي و مقطع مكعبات صغيرة


- فلفل اخضر


- مشروم


- ملح و فلفل و بهارات


- ثمرتان طماطم مقطعه قطع صغيرة


- بشاميل


- قشطه 

--------------------------------


طريقه الاعداد والتجهيز والتسويه

- اولا الصلصه:

قومى بضع مقدار السمن فى وعاء على النار وبعد كده ضيفى الطماطم وبعد ان تشعرى 


ان الطماطم قد دبلت اضيفى الزيتون والفلفل والملح والبهارات والمشروم والدجاج 


المقطع مكعبات


- بعد كده قومى بسلق المكرونه و نضيف اليها الصلصه المجهزة وملعقة القشطه



- توضع فى الطاجن البيركس و يوضع البشاميل على الوجه و تدخل الفرن حتي احمرار 


الوجه

--------------------------------

وصحتين على قلوبكم

اللذ واطعم طبق مكرونه نجرسكو

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...