النجرسكو - طبخ النجرسكو - طريقة عمل النجرسكو
- نصف كيلو مكرونه
- زيتون اخضر مقطع
- دجاج مخلي و مقطع مكعبات صغيرة
- فلفل اخضر
- مشروم
- ملح و فلفل و بهارات
- ثمرتان طماطم مقطعه قطع صغيرة
- بشاميل
- قشطه
--------------------------------
طريقه الاعداد والتجهيز والتسويه
- اولا الصلصه:
قومى بضع مقدار السمن فى وعاء على النار وبعد كده ضيفى الطماطم وبعد ان تشعرى
ان الطماطم قد دبلت اضيفى الزيتون والفلفل والملح والبهارات والمشروم والدجاج
المقطع مكعبات
- بعد كده قومى بسلق المكرونه و نضيف اليها الصلصه المجهزة وملعقة القشطه
- توضع فى الطاجن البيركس و يوضع البشاميل على الوجه و تدخل الفرن حتي احمرار
الوجه
--------------------------------
وصحتين على قلوبكم
اللذ واطعم طبق مكرونه نجرسكو
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق